Op weg naar Vlaardingen

Via de website van Locatienet.nl vindt u een kaartje naar het George Stephensonhuis in Vlaardingen en heeft u de mogelijkheid om routebeschrijving vanaf uw huis te maken door uw postcode in te vullen.
» plan uw route

Iedere vrijdagavond komen leden van de Contactgroep in de regio Vlaardingen/Rotterdam bij elkaar in het George Stephensonhuis. Dat is een weidse naam voor het onderkomen dat de regio heeft en dat gelegen is aan de George Stephensonweg in het Industriegebied De vergulde Hand te Vlaardingen.

Hoe komt u daar? Komend vanaf de A20 neemt u de afslag Vlaardingen- West. Komend vanuit de richting Rotterdam gaat U dan onder de rijksweg door, vanuit de richting Hoek van Holland gaat u na de afslag rechts af, en volgt de weg welke daarna naar rechts wegdraait. Deze weg volgt helemaal tot dat u de spoorbaan kruist. Na de spoorwegovergang gaat u direct rechts af en circa 100 meter verder gaat u weer rechts af. U bent nu op de Stephensonweg. Circa 700 meter verder, kort na het station Vlaardingen-West staat aan uw rechterhand een grijs gebouw. Daar belt u aan en bent u vanaf 20.00 uur van harte welkom.

Ook per openbaar vervoer zijn wij te bereiken. Het station Vlaardingen-West ligt naast de deur. Bij aankomst verlaat u het station aan de zuidzijde en loopt dan 200 meter rechts af. Dan ziet u aan uw rechterhand ons gebouw, bellen en u bent welkom!

Zoek op deze site
Home