Regio's

Zoek ons op!
Neem eens contact op met een van de regio's . Er gaat een wereld voor u open. Kijk eens in de agenda of er in uw omgeving bijvoorbeeld een regio avond wordt georganiseerd.

De Contactgroep NMRA Nederland is een landelijke vereniging met als consequentie dat de leden door het hele land verspreid zijn. Toch is er altijd wel een medelid in de buurt waarmee gepraat, gebouwd of gereden kan worden.

Een drietal regio's heeft zich in de loop van de tijd tot serieuze en gezellige ontmoetingspunten ontplooid:

In alle drie gevallen wordt met "rond" de wijde omgeving bedoeld.

Binnen de regio's worden allerlei activiteiten ontplooid die verband houden met de hobby. De uitwisseling van kennis en vaardigheden speelt daarbij een hoofdrol. Deze uitwisseling zal er altijd toe leiden dat een beter resultaat bereikt wordt ongeacht het prototype wat men volgt. Dat is een van de meest waardevolle punten die de vereniging en haar regio's haar leden kunnen bieden.

Meer weten? Neem dan contact op met een van de bovenstaande contactpersonen en u zult ongetwijfeld uitgenodigd worden voor een kennismaking.

Zoek op deze site
Home