ModelSpoorwegen

Zes maal per jaar verschijnt het verenigingsblad Modelspoorwegen dat de leden gratis toegezonden krijgen. Het blad verschijnt in de maanden april, juni, augustus, oktober, december en februari (Het verenigingsjaar loopt van 1 april tot en met 31 maart). Het blad staat vaak vol met doe-artikelen, productbesprekingen en tips & trucs van leden. Daarmee ondersteunt het blad de slogan van de vereniging "leren aan en van elkaar".

Ook als het wel eens fout gaat wordt daarvan mededeling gedaan in het blad zodat anderen daar hun voordeel mee kunnen doen. Men hoeft geen literair persoon te zijn om bijdragen aan het blad te leveren. Er is voldoende hulp om er gezamenlijk een goed verhaal van te maken.
Tenslotte is het heel plezierig om het eigen werk in druk terug te zien. Ook kent het blad een rubriek vraag & aanbod onder de titel Cabooses of is het Cabeese? Hierin kunnen leden gratis overtollig materiaal aanbieden of laten weten wat ze zoeken. Verder vindt men regelmatig in het blad verslagen van de vergaderingen en andere bijeenkomsten. Op die manier vormt het blad een welkome aanvulling op de nationale en regionale bijeenkomsten.

Wilt u weten wat er in het huidige nummer van ModelSpoorwegen staat? Bekijk dan hier de inhoudsopgave. En u kunt natuurlijk ook het archief bekijken.

Zoek op deze site
Home