Nieuws uit Vlaardingen

Langzaam aan zien we veranderingen komen aan de Ho-baan in het clubhuis te Vlaardingen De eigengebouwde draaischijf wacht op de rails en ook de haven begint vorm te krijgen. Het grote bergproject in de hal is nu zover dat er wat plaatjes geschoten kunnen worden. Een daarvan willen we u hier alvast laten zien.

<fotobrug.jpg

Het prachtige rotswerk is van Rik Dijkgraaf, de brug is gebouwd door Rik Dresia, de foto is gemaakt door René van der Hart. De lok is een RS-3 van Proto 2000 in het schema van de Great Northern (nu gefuseerd met Chicago Burlington & Quincy als Burlington Northern en kortgeleden samen gegaan met Atchinson Topeka & Santa Fé' , nu BNSF)
Het rook effect komt van de sigaar van Hans Vrolijk en Gerard Tempelman heeft de rotspartij haar kleuren gegeven.


Brug02klein.jpg

Nog een mooi plaatje, ook weer van René v.d. Hart. De rots wand begint ongeveer 50 cm boven de grond en eindigt 20 cm van het plafond van de hal van het George Stephensonhuis in Vlaardingen

Brug03klein.jpg

Vanuit een andere hoek bezien, ik denk dat René nog pijn in zijn rug heeft. Maar het is wel mooi geworden. Bij het zien van zulke beelden jeuken mijn handen wel heel erg.

Zoek op deze site
Home