Agenda

Modelspoorbeurzen
Op de site van Martin Farla wordt een uitgebreide agenda bijgehouden van alle modeltreinbeurzen in Nederland.
» bezoek de Model Trein Beurzen Agenda

Tweemaal per jaar, in voor- en najaar, is er een Nationale Vergadering op een centraal gelegen locatie. In het voorjaar word daar naast bestuurlijke zaken ook de modelbouwwedstrijd gehouden. Deze wedstrijd wordt gejureerd volgens de regels van NMRA. Ook zijn er altijd interessante clinics. Dit zijn demonstraties van technieken en vaardigheden die de leden verder op weg helpen. Verder zijn in het voorjaar een aantal commerciŽle leden aanwezig.
In het najaar is er als vast onderwerp de fotowedstrijd naast opnieuw clinics en video's. Het belangrijkste van deze bijeenkomsten is natuurlijk het contact van de leden onderling waarbij vaak de laatste ontdekkingen en snufjes worden uitgewisseld. Velen vinden hier ruim inspiratie voor het hobbywerk thuis.

Andere beurzen en evenementen

Acte de presence geven op landelijke, regionale of lokale evenementen wordt gestimuleerd, maar gebeurt zeker niet klakkeloos.
Bij regionale en lokale evenementen wordt aan het organiserende lid vooral expertise geleverd, op landelijk niveau is de Contactgroep zelf aanwezig (denk hierbij aan Rail in Den Bosch en de Darkling Market in Rijswijk). Voor deze evenementen hebben wij op niet al te lange termijn onze showopstelling onder de naam "E-street" beschikbaar, een project waar nu nog hard aan gewerkt wordt.

Agenda-overzicht


Regionale bijeenkomsten en/of bouwavonden

De diverse regio's van de Contactgroep komen regelmatig bij elkaar. In onderstaand overzicht kunt u zien welke regio waar en wanneer bij elkaar komen. Zie voor meer informatie ook de regio-pagina.

Regionale bijeenkomst Noord

wanneer: wekelijks
waar: Delfzijl
contactpersoon: Marinus Postma

Regionale bijeenkomst Noord-West

wanneer: wisselend
waar: Amsterdam
contactpersoon: Gert Velthuizen

Regionale bijeenkomst Midden-Nederland

wanneer: elke 3 weken
waar: Amersfoort
contactpersoon: Han van Knippenberg

Regionale bijeenkomst Rotterdam

wanneer: elke vrijdag
waar: Vlaardingen
contactpersoon: Don Korthout

Zoek op deze site
Home