Artikelen en foto's

Hier kunt u artikelen en foto's over diverse onderwerpen vinden. Een aantal hiervan komen uit "de oude doos", uit vorige nummers van Modelspoorwegen, maar er zullen ook nieuwe artikelen op deze site verschijnen.
Daarvoor hebben we uw hulp nodig! Heeft u iets in uw hoofd dat u met uw medehobbyisten wilt delen? Schrijf het op en stuur het in. Samen met de redactie van Modelspoorwegen zullen wij uw verhaal dan publiceren! Voor meer informatie, kijk op "Kopij gevraagd!".

Laatst toegevoegde artikelen/foto's

Plaatjes kijken

PLaatjes kijken, eigenlijk een hobby binnen een hobby. Net zoals het gebruik van lijmklemmen. Andy Sperandeo (van MR) zei immers: "C-clamping, a hobby within a hobby". Maar plaatjes kijken is leuk en leerzaam. Kijk maar eens verder

» Lees verder...

Slug (wat is dat nu weer?)

Onder het motto : Niet wegdoen wat bruikbaar is, krijgen oudere disels vaak een tweede leven, dat gaat dan zo

» Lees verder...

Whale back tenders 2

De saga van de whale back tender gaat verder, een oplossing lijkt dichterbij te komen.......................

» Lees verder...

Tips & Trucs 4: Overgangsbogen

Deze keer een stukje over bogen, zonder plaatjes, dat wel. Maar het mooiste plaatje ontstaat als de bocht veranderd is in een boog. Dan wordt het pas echt: mijn trein loopt mooi door de boog!

» Lees verder...

O-scale plaatjes

In de afgelopen jaren heb ik veel reizen mogen maken. Zo af en toe duik jenog eens in de plaatjes die je maakte. Dan komen er vaak leuke dingen tevoorschijn. Enkele daarvan wil ik met u delen.

» Lees verder...Overige artikelen en foto's

Zoek op deze site
Home